De Slimste Mens

De Slimste Mens voor Android

Speel televisiequiz De Slimste Mens tegen je vrienden

De Slimste Mens is de app van het gelijknamige televisieprogramma. Speel deze grappige kennisquiz met je vrienden en kom erachter wie De Slimste Mens is. 

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Afwisselende rondes
  • Ook willekeurige tegenstanders
  • Leuk tijdverdrijf

TEGEN

  • Incidentele vastlopers
  • Werkt niet met alle telefoons

Goed
7

De Slimste Mens is de app van het gelijknamige televisieprogramma. Speel deze grappige kennisquiz met je vrienden en kom erachter wie De Slimste Mens is. 

Veel afwisseling

De Vlaamse kennisquiz De Slimste Mens ter Wereld is één van de populairste Belgische televisieprogramma's van de afgelopen jaren. Geen wonder dat omroep NCRV tegenwoordig de Nederlandse versie uitzendt. Ook in Nederland is De Slimste Mens een doorslaand succes. 
\n

Om te beginnen maak je eerst een account aan of log je in via Facebook. Heb je nog geen vrienden die De Slimste Mens spelen? Daag in dat geval een 'Willekeurige slimmerik' uit.

De Slimste Mens bestaat uit vijf verschillende rondes. Deze afwisseling zorgt ervoor dat De Slimste Mens niet snel gaat vervelen. Naast reguliere kennisvragen bestaat De Slimste Mens ook uit andere spelelementen. Zo zoek je in de Open Deur Ronde zoveel mogelijk kenmerken bij een begrip. Of vind het verband tussen verschillende begrippen in de Puzzel Ronde. Uiteindelijk vecht je in de Finale uit wie De Slimste Mens is. 

Race tegen de klok

Uiteraard heb je een beperkt aantal seconden voor het beantwoorden van een vraag. Bij elke goed beantwoorde vraag verzamel je extra seconden. Met een paar slimme zetten wint tactiek het soms van kennis, wat een extra dimensie aan De Slimste Mens toevoegt. 

De Slimste Mens werkt doorgaans probleemloos, maar af en toe loopt de app vast. In dat geval zit er niks anders op dan de app opnieuw op te starten.  

Functioneel design

De interface van De Slimste Mens is slim ingedeeld. Ook al verdient de app misschien geen schoonheidsprijs, het gaat uiteindelijk om het gebruiksgemak. En dat zit bij De Slimste Mens - ondanks de incidentele vastlopers - wel snor. De achtergrondmuziek voegt verder weinig toe aan de app. 

Conclusie

De Slimste Mens is ideaal tijdverdrijf voor spelletjesfanaten. Tussen de verschillende rondes heb je 48 uur de tijd om de volgende te spelen. Op die manier speel je tussen de bedrijven door snel een ronde, zonder al teveel tijd kwijt te zijn. 

Problemen met versies

Om onverklaarbare redenen werkt De Slimste Mens niet op alle Android-telefoons. Een alternatief is de Belgische versie, genaamd De Slimste Mens ter Wereld. Deze app werkt wel met alle Android-versies. 

Meeste downloads Puzzels voor android

De Slimste Mens

Download

De Slimste Mens 4.2.3

Beoordelingen about De Slimste Mens

Promotie×